Het Bedrijf

Vandenbrand Group BV is de autogarage in Uden waar u terecht kunt voor APK keuringen en reparaties voor alle merken. Wij hebben een magazijn van 5.500 m2 met nieuwe en gebruikte Mercedes onderdelen. De gebruikte onderdelen zijn enkel voor personenwagens, de nieuwe onderdelen zijn zowel voor personenwagens als vrachtwagens.

Niets staat buiten, alles is binnen in het magazijn opgeslagen. Verder hebben wij een goed uitgeruste werkplaats voor reparatie, onderhoud en APK voor alle merken.

Bekwaam en gekwalificeerd, voor al uw Mercedez-Benz benodigdheden, gespecialiseerd in klassieke voertuigen.

Wij bieden gebruikte maar ook nieuwe onderdelen van oude en recentere auto’s. Mocht u naarstig op zoek zijn naar een specifiek onderdeel, dan is er een grote kans dat Vandenbrand Group BV het heeft liggen.

Als uw auto na jaren trouwe dienst toch aan het eind is gekomen van zijn mobiele bestaan, kunt u deze bij ons inleveren. U ontvangt dan direct uw RDW vrijwaringbewijs. Per jaar worden er in Nederland zo’n 300.000 autowrakken ingezameld. Hieruit zijn vaak nog een heleboel bruikbare onderdelen te halen. En dat is dan ook precies wat wij doen. Wij categoriseren deze onderdelen door middel van een kwaliteitscontrole en slaan ze vervolgens overzichtelijk op in ons magazijn. Sommige onderdelen recyclen wij of worden na enkele aanpassingen weer bruikbaar gemaakt.

Een auto bestaat uit een groot aantal onderdelen. Zelfs een auto die total loss is bestaat nog uit voldoende onderdelen die hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Onze mensen weten op gedegen wijze de bruikbare onderdelen te onderscheiden van de onbruikbare. Voor meer informatie over onze selectie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van Mercedes voertuigen, maar ook overige merken zijn bij ons in goede handen!

APK-keuringen en reparaties voor alle merken.
Gespecialiseerd in klassieke voertuigen.
Magazijn van 5.500 m2 met gebruikte en nieuwe Mercedes-onderdelen.
Alles staat binnen in het magazijn opgeslagen.

Inloggen

Wachtwoord Vergeten?